FAQ

1. Cum mă autentific?

Folosiți link-ul Autentificare din colțul dreapta vizibil permanent in header-ul site-ului:


2. Cum accesez cursurile la care sunt înscris?

Folosind meniul principal vizibil permanent in header-ul site-ului, sau folosind meniul principal, dupa autentificare:


3. Cum se utilizează Meniul de navigare?

Meniul este disponibil după autentificare în partea stângă a paginii sau, în anumite secțiuni, în partea dreaptă:

Blocul de navigare conține un meniu expandabil de tip “tree”. Acest meniu include Pagina principală, Pagini site, Profilul meu și Cursurile mele. Conținutul blocului de navigare depinde de context și drepturile utilizatorului.

Dacă doriți să vizualizati platforma pe întreg ecranul, apăsați pe butonul de minimizare a meniurilor ca în figura de mai jos:

Meniul va fi disponibil în partea stangă a ecranului. Se poate reveni la meniul normal accesând butonul de revenire ca în figura de mai jos:


4. Ce este bara de navigare?

Bara de navigare este rândul de link-uri care se află în partea de sus a site-ului. Bara de navigare informează utilizatorul despre poziția curentă in context, cu link-uri către pozițiile precedente:


5. Cum pot vizualiza exercitiile, temele efectuate si notele obtinute in cadrul cursurilor?

Dupa autentificarea pe platforma, in coltul din dreapta sus, mergeti cu mouse-ul pe numele dumneavoastra.
In meniul care se va deschide, dati click pe "My Grades".
Se va deschide o pagina cu un raport general sumarizat pe toate cursurile la care sunteti inscrisi.Puteti da click pe fiecare curs in parte si se va deschide "Raportul Utilizatorului", care arata situatia temelor efectuate in cadrul cursului respectiv.
La click pe fiecare tema se deschide pagina cu informatiile privind data la care a fost transmisa tema si daca este deja evaluata, nota obtinuta.

Notele pentru exercitiile de tip quizz vin automat in functie de raspunsuri. Pentru temele cu fisiere incarcate sau cu raspunsuri deschise profesorii vor acorda note individual pentru fiecare cursant dupa parcurgerea materialelor trimise.


Alte informații

Pentru alte informații legate de desfășurarea cursului, ne puteți contacta la adresa de email: training@propark.ro sau telefonic la +40 371 092 553.

Pentru probleme tehnice, al căror răspuns nu îl găsiți în secțiunea de Help, îl puteți contacta pe Călin Chiorean la adresa de email: calin.chiorean@gmail.com